Организацията ETS, която провежда изпита по английски език TOEFL, забрани на

...
Организацията ETS, която провежда изпита по английски език TOEFL, забрани на
Коментари Харесай

Забраниха на руснаците изпита по английски TOEFL, не могат да учат в западни ВУЗ-ове -

Организацията ETS, която провежда изпита по британски език TOEFL, забрани на съветските жители да се записват за теста. 

За това се разбра, откакто руснаци откриха в профила си на уеб страницата на TOEFL предизвестие: " За да спазим условията на Службата за надзор на задграничните активи (OFAC), достъпът ви до продуктите и услугите на TOEFL е стеснен ".

Освен това руските жители към този момент не могат да изпращат в университетите, в които аплайват, резултатите от към този момент положените проби.

На последвали запитвания за спомагателни уточнения по тематиката, от ETS изясняват, че заради условията на Министерството на финансите на Съединени американски щати жителите и жителите на КНДР и Русия нямат право да се записват за изпита или да основават акаунт. Ограниченията засягат с изключение на съветските жители, по този начин и непрекъснато пребиваващите чужденци в страната.

През март ETS и IELTS не разрешиха провеждането на изпитите си в Русия и Беларус, но нямаше възбрана на TOEFL за руснаците. TOEFL и IELTS са най-търсените изпити по британски език за претендентите за задгранични университети. След като организациите напуснаха Русия, някои възпитаници започнаха да пътуват в чужбина, с цел да се явят на изпитите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР